Wat heeft een portemonnee nodig?

0
483

Iedereen heeft er wel eentje: een portemonnee. Handig, want anders zouden we niets hebben om ons geld in te bewaren. Tussen mannen en vrouwen verschilt het nogal hoe we deze aankoop doen. Voor de heren portemonnees gelden specifieke kwaliteiten waar de portemonnee aan moet voldoen om er zo lang mogelijk mee te doen. Dat kun je hier lezen.

Handig

Een portemonnee heeft als functie dat het je geld bij zicht houdt. En dit kan tegenwoordig op steeds meer verschillende manieren. Je hebt namelijk een hoop portemonnees waar je uit kunt kiezen. Waar je vooral op moet letten is dat de portemonnee voor jou persoonlijk handig is in gebruik. Iemand kan zeggen: dit vind ik een hele handige portemonnee, maar dat hoeft niet meteen ook voor jou te gelden. Ga bij jezelf na of je veel gebruik maakt van kleingeld, of dat je vooral pasjes op zak hebt en eigenlijk nooit briefgeld hebt. In het geval van het tweede is een pasjeshouder heren een stuk fijner en passender voor jou om te gebruiken. Deze is ook heel makkelijk om mee te nemen of in de hand te houden.

Sterk

Een heren portemonnee wordt vaak meegenomen in de zak, anders dan bij vrouwen waar ze vaak in de tas zitten. Maar een portemonnee in de zak betekent wel dat het nodig is dat de portemonnee sterk is. Bedenk je maar eens dat een portemonnee in een zak zit van iemand die ook continu ergens gaat zitten, opstaat, allerlei dingen doet, een portemonnee van lage kwaliteit zal daardoor heel snel kapot gaan. Het is juist heel fijn als je een portemonnee hebt die een ‘klap’ op kan vangen en lang mee gaat. Een leren portemonnee bijvoorbeeld, of een pasjeshouder van aluminium.

Mooi

En wat er natuurlijk ook toe doet is dat de portemonnee een beetje bij je past, dat je het ook een mooie accessoire vindt. En dan denk je misschien, dat is toch niet echt nodig. Maar toch zie je vaak dat mensen die niet tevreden zijn met hun portemonnee eerder geneigd zijn om een nieuwe te kopen als ze er een zien die ze mooier vinden dan degene die ze nu hebben. Gelukkig zijn er allerlei modellen beschikbaar, vooral online kun je een hoop toffe portemonnees vinden. Dus maak daar gebruik van en kies er een die echt bij je past met de bovenstaande kwaliteiten en voor je het weet heb je een portemonnee die jaren lang meegaat!