Stoeltje met naam als kraamcadeau en 3 leuke tips als je iets per post wilt sturen

0
490

Soms is lang zoeken online naar een origineel cadeau om te geven aan ouders van een pasgeboren baby, een verjaardag van een klein kindje of voor op een babyshower. Wil je toch op de proppen komen met een leuk en uniek cadeau dan raad ik je aan om een leuk kinderstoeltje te laten bedrukken. Mocht je om een of andere reden niet aanwezig kunnen zijn dan heb ik ook nog 3 leuke tips voor cadeau die kan opsturen en door de brievenbus passen.

De geboortestoeltje met naam als cadeau

Unieke stoel als een uniek kraamcadeau en die helemaal past bij de kleuren van de kinderkamer. Hoe leuk is het om de ouder(s) als cadeau een houten kinderstoel te geven waar de naam van het kindje op staat, een lieve tekst, foto of zelfs het geboortekaartje? Het tegenwoordig allemaal mogelijk en het ontwerpen van de stoel kun je tegenwoordig helemaal zelf online regelen in een aantal stappen. Je hoeft hiervoor ook niet heel technisch te zijn aangelegd, iedereen kan het, zelfs mijn moeder van 75 vond het niet ingewikkeld om op deze manier een uniek cadeautje te bestellen voor de babyshower van mijn zus.

Kraamcadeau per post

Er zijn veel interessante ideeën om een ​​cadeau te geven aan de aanstaande moeder. Mocht je graag iets willen sturen omdat je bijvoorbeeld niet aanwezig kan zijn op de babyshower, dan heb ik een aantal leuke tips voor kraamcadeaus die door de brievenbus kunnen.

Slabbetje met naam van kind

Een slabbetje is een klein cadeautje dat door de brievenbus past. Het slabbetje is gemaakt van 100% katoen en heeft een zeer zacht oppervlak. Slabbetjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Persoonlijk zou ik altijd kiezen voor een slabbetje van 100% katoen. Tevens kun je het slabbetje personaliseren met de naam van het kindje of een leuke tekst erop laten drukken. Een slabbetje is een goede keuze als je iets per post wil laten sturen en door de brievenbus past.

Rompertje met naam

Een ander leuk cadeau dat je aan de kersverse ouders kan geven is een rompertje per post te versturen. Ook rompertjes kun je personaliseren door en een naam van kind op te zetten of een andere illustratie. Met een rompertje met naam is een ideaal kraamcadeau die je op de post kan doen.

Tuttle doekje

Een tuttle doekje voor de baby is ook een prachtig cadeau voor (aanstaande) ouders. Dit is een heel bijzonder cadeau als je het tevens uniek maakt door er iets leuks op te laten zetten of de naam van het kindje. Ik heb dat je met deze tips een mooi idee hebt gekregen of inspiratie hebt opgedaan voor leuke brievenbus cadeaus.