Krijg vragen beantwoord via een online medium

0
403

Op een bepaald moment in iemands leven is er altijd wel een behoefte om te praten met iemand over je leven en je toekomst. Iedereen zit vol met grote levensvragen, en het is gezond om daar af en toe met iemand over te praten. Door te praten over dit soort vraagstukken kun je zelf namelijk beter op zoek gaan naar de antwoorden op die vragen! Er zijn verschillende mensen waarbij je terecht kunt voor zulke gesprekken. Je kunt natuurlijk een afspraak maken met een psycholoog om over levenszaken te praten, maar een medium kan ook een uitkomst zijn! Chatten met een medium is misschien wat laagdrempeliger dan met een psycholoog, en kan dus een goede instap zijn voor mensen die niet zo goed contact durven te zoeken. Om de drempel nog meer te verlagen kun je zelfs op het internet chatten met een online medium.

Wat doet een online medium precies?

Een online medium is iemand die je kan raadplegen over allerlei levensvragen. De insteek van het gesprek is echter wat meer spiritueel gefocust dan dat met een psycholoog. Sommige mediums kunnen ook contact leggen met het paranormale, en hebben gaven die gewone mensen niet hebben. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat een medium een adviesorgaan kan zijn met een ander perspectief van een psycholoog of vrienden of familie. Juist zo’n ander perspectief kan er misschien wel voor zorgen dat je je gehoord voelt!

Waar kan een online medium allemaal bij helpen?

Een online medium kan zich vooral bezig houden met een set specifieke vragen. Deze vragen kunnen gaan over carriere, geld, relaties, liefde, zelfontwikkeling en zelfs over je kind. Het ligt aan de persoon met wie je gaat chatten welke vragen ze gespecialiseerd in zijn. Je kunt dus ook het medium uitzoeken op basis van het soort vragen wat je wil bespreken. Veel voorkomende vragen die behandeld worden zijn bijvoorbeeld over hoe je je relatie met jezelf kunt verbeteren, en hoe je met je gevoeligheid kunt omgaan.

Hoe schrijf je je bij een online medium in?

Een online medium vinden die bij jou past kun je het best doen via een platform dat meerdere mediums aanbiedt. ParaVisie is zo’n platform. ZIj hebben een medium chat waar je online kunt chatten met erkende mediums, paragnosten en helderzienden. Eerst moet je je op dit platform registreren, en vervolgens kies je een chat consulent. Je kunt overigens ook met ze bellen. Nadat je je consulent hebt gesproken maak je een afspraak, en dan kun je alles bespreken wat je wil!