Mooie dingen voor in jouw tuin!

0
566

Heb je net een nieuw huis gekocht en wordt het tijd om jouw tuin een keer te verbouwen of heb je al een tijdje een huis en is het tijd om jouw tuin een upgrade te geven? In deze blog nemen wij jou mee naar enkele leuke dingen voor in jouw tuin dat een super upgrade geeft. Je ziet het bijvoorbeeld niet heel veel en het geeft een hele mooie look in jouw tuin. Vaak wat mensen vergeten is dat een tuin super belangrijk is, want hoe gezellig is het als je een mooie tuin hebt waar je lekker in kan genieten met vrienden en/of familie. Ben je al benieuwd? Lees dan nu verder hieronder!

Ofyr BBQ’s

Dit is meer dan een BBQ, het is namelijk ook een vuurschaal waar je omheen kunt zitten als het wat kouder is, bijvoorbeeld in de avond. Zo kan je elk uur van de dag nog genieten van jouw tuin zonder dat je het koud krijgt. Vaak zie je in een tuin van die lelijke heaters of die vieze vuurschalen, maar een Ofyr is echt een design schaal dat in elke omgeving past en die schoonheid, warmte, gezellig koken, heerlijk eten combineert. Je kunt dus de Ofyr snel veranderen naar een BBQ door stukken vlees op de rand te plaatsen. De Ofyr geeft een warmte af van ruim 2 meter. Het is dus heerlijk genieten in de avond met vrienden en/of familie.

GreenEgg

Als we nu toch al aan het praten zijn over een BBQ dan moet je een keer een kijkje doen naar een GreenEgg. Dit is een grote ronde BBQ dat volop in de tijdschriften en kookprogramma’s ziet voorbij komen omdat het een heel handig iets is wat er ook heel mooi uit ziet. Het handige aan een GreenEgg is dat je verschillende formaten hebt en deze gewoon kunt plaatsen op een tafel of op de grond. Je hoeft niet een heel statief te hebben, het opruimen is hierdoor ook makkelijker want deze kan zo in de schuur worden geplaatst.

Houten bad

Wellicht de beste in het rijtje ideeën die ik heb gegeven is een houten bad die je buiten in de tuin kunt plaatsen. Heerlijk genieten van de buitenlucht in een warm bad met jouw geliefde is toch het beste wat er is. Lekker drankje en hapje erbij en heerlijk genieten. Daarnaast geeft het ook een positief effect aan jouw lichaam en geest. Het kan hou gestookt worden aangestoken, maar ook elektrisch. Neem dus echt een kijkje naar  houten baden als je iets speciaals wilt hebben.