Heb ik een Allrisk motorverzekering nodig

0
466

Voor veel mensen is een motor net hun kindje. Motor rijden in de zon met wat vrienden en naar verschillende plekken in verschillende landen rijden is voor veel motor rijders iets waar ze van houden. Van zonsopgang tot zonsondergang touren door de bergen van Frankrijk of Italië en dan een hotel pakken en de volgende hetzelfde. Bij dit soort tripjes wil je natuurlijk niet dat er iets gebeurd met jou of je vrienden of de motoren. Vaak zit een ongeluk in een klein hoekje en zijn 9 van de 10 gevallen niet jouw schuld is maar die van iemand anders. Wat je dus wel in je eigen handen hebt is de keuze welke motor verzekering je gaat kiezen voor je mooie motor. Kies je dus wel of niet voor de Allrisk motorverzekering? In deze blog neem ik je mee waarom ik aanraad om een Allrisk motor verzekering te kiezen voor jouw motor!

Nadelen van een WA verzekering

Dit raad ik heel erg af! Dit zou ik alleen aanraden wanneer je niet vaak rijdt en een oude motor hebt die niet veel risico mee brengt als je schade maakt. Je bent bij deze verzekering alleen verzekerd voor de tegen partij en niet voor jezelf. De verzekering is hierdoor ook veel goedkoper in prijs in vergelijking met een Allrisk verzekering.

Waar beschermt Allrisk mijn motor tegen?

Wanneer je met geen zorgen wilt genieten van jouw motorvakantie dan raad ik jou aan om te kiezen voor de Allrisk motorverzekering. Hier ben je gedekt voor alle factoren die bij de motor horen. De schade aan je eigen motor als je tegen iemand anders klapt, maar ook de schade die je bij de tegenpartij veroorzaakt. Bovendien ben je niet alleen verzekerd voor de motor, maar ook voor jezelf en de inzittende hun lichaam. Als zij bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moeten door een grote klap ben je verzekerd voor de kosten van de zorg. Als je het hele pakket van Allrisk dus kiest ben je ook verzekerd op vandalisme en schade door te water raken als je op vakantie een bocht verkeerd pakt en in het water belandt.

Tip van de blog!

Als je nu de keuze hebt gemaakt welke verzekering je wilt moet je een kijkje nemen bij CombiMotors! Op deze website vul je jouw kenteken + postcode in en zij geven jou verschillende partijen met prijzen om jouw motor te verzekeren. Hierdoor heb je overzichtelijk alle verschillende verzekeraars te zien voor jouw woonplaats. Als je voor een goedkope motorverzekering aan het zoeken bent kan dit jou helpen.