Extra sfeer en privacy in huis

0
547

We houden er vaak niet van als mensen naar binnen kunnen kijken in ons huis. Vooral in de avonden willen we graag wat privacy. Dit wordt vaak verwezenlijkt door een roljaloezie of een duo rolgordijn. Naast dat dit zorgt voor meer privacy, zorgt het ook voor extra sfeer in huis. Het huis wordt hierdoor gezelliger en knusser. Zo voelt een huis warm en fijn aan. Dat is erg belangrijk vooral in de huiskamer. Dit is de kamer in het huis waar de meeste gasten komen en waar vaak de meeste tijd wordt doorgebracht. Het is daarom extra belangrijk om deze kamer zo warm, knus en huiselijk te maken als het maar kan. 

Roljaloezieën 

Zoals eerder gezegd kunnen roljaloezieën worden gebruikt voor privacy, maar ook voor doorkijk, zonwering en verduistering. Daarbij kan alles op maat worden gemaakt. Een roljaloezie bestaat uit twee lagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De twee stoflagen bestaan vaak weer uit doorzichtige en ondoorzichtige banen. Door de stoflagen los van elkaar te bewegen kan er zo de gewenste sfeer in huis worden gecreëerd. Van doorkijk en veel licht tot veel privacy en verduistering. De roljaloezien zijn verkrijgbaar in wel 170 verschillende stoffen. Deze stoffen zijn vaak ook in verschillende kleuren beschikbaar. Ook kan er worden gekozen voor de welke afwerking en de bediening van de roljaloezie. Of u bijvoorbeeld een kettingbediening wilt of een elektrische bediening met afstandsbediening of via een domotica systeem. Al deze opties zorgen ervoor dat u uw gewenste roljaloezie op maat heeft. 

Duo rolgordijn 

Naast een roljaloezie zijn er ook duo rolgordijnen om uw huis warmte en sfeer te geven. Naast dat duo rolgordijnen gebruikt kunnen worden in de woonkamer, kunnen er ook duo rolgordijnen in anderen kamers worden gebruikt. Zoals in de slaapkamer, in de kinderkamer, op het kantoor, in de keuken, in de badkamer of in de serre. Er zijn ook verschillende types duo rolgordijnen, zo kunt u kiezen uit een standaard duo rolgordijn, een verduisterend duo rolgordijn, een fijne structuur duo rolgordijn, een linnen structuur duo rolgordijn, een plissé duo rolgordijn, een vochtbestending duo rolgordijn en een elektrische duo rolgordijn. Zo kunt u voor elke kamer en gepaste duo rolgordijn vinden. Net zoals bij de roljaloezieën zijn er bij de duo rolgordijnen ook veel verschillende stoffen beschikbaar. Kunt u via de website geen beslissing maken, dan kunt u altijd gratis kleurstalen van de stoffen opvragen. Zo kunt u kijken of de stof naar smaak is en daadwerkelijk in uw huis past.