Een pakket verzenden naar Frankrijk

0
424

Ben je opzoek naar een bedrijf wat een pakket verzenden naar Frankrijk kan? Een plek waar je onder andere terecht kunt is Boekuwzending.com. Je kunt hier zowel een klein pakket als een groot pakket verzenden naar Frankrijk. Bovendien komen zij het pakket bij je ophalen wanneer je het pakket hebt aangemeld. Vaak kan dit ook nog op dezelfde dag. Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een pakket naar Frankrijk te moeten sturen. Misschien heb je iets online verkocht en moet je dit naar Frankrijk sturen of misschien heb je familie of vrienden in Frankrijk wonen en moet je iets naar hen opsturen. Wat de reden ook is je kunt vaak snel online berekenen wat een pakket versturen gaat kosten. Dit wordt bepaald door een aantal dingen uiteraard zoals de grootte van het pakket. Een groot pakket zal meer kosten dan een klein pakket. Er zijn natuurlijk veel meer factoren die bepalen hoeveel de verzendkosten zullen zijn maar de minimale kosten zijn 14.50 euro. Dan zal het gaan om een klein pakket wat niet al te zwaar is.

Verzendkosten

Een pakket verzenden naar Frankrijk is natuurlijk duurder dan een pakket binnen Nederland versturen, maar er zijn meer factoren die een rol spelen in hoogte van verzendkosten. Zo zal een groot pakket natuurlijk meer kosten, maar het gewicht speelt ook een grote rol. Een zwaar pakket zal ook meer kosten. Wanneer valt een pakket in de categorie zwaar? Dit is vanaf 30 kilogram. Alles wat eronder zit wordt niet als zwaar gerekend. Wanneer een pakket meer weegt dan 70 kilogram dan moet het worden verzonden per pallet. Dan zullen de verzendkosten natuurlijk ook hoger zijn. Wat ook invloed kan hebben op de kosten is de lengte van een pakket. Een lang pakket is moeilijker te verzenden dus zal ook meer kosten, maar wat valt onder een lang pakket? Een pakket valt in de categorie lang wanneer deze een zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Hier zit vaak geen maximum aan maar als je een exceptioneel lang pakket hebt moet je vaak wel contact opnemen en vragen of het mogelijk is om te verzenden voor je een pakket kunt aanmelden voor verzending.

Hoe wordt het verzonden?

Een pakket wordt altijd verzonden met een track and trace code zodat je altijd op hoogte bent waar het pakket is. Bovendien krijg je ook een mailtje wanneer het pakket in land van bestemming is. Zo weet je dus wanneer het pakket bijna op bestemming is en kun je dit laten weten aan de ontvanger.