Een live chat of telefoonaanname service voor jouw bedrijf

0
359

Een bedrijf runnen kan buitengewoon veel stress opleveren. Er moet de hele dag door van alles geregeld worden, intern en met de klant. Daarbij wil je dat altijd de klantvriendelijkheid centraal staat. Soms is dat helaas niet meer bij te houden. En daarom is Bizziphone tot leven gewekt. Bizziphone helpt jou met ontzorgen door bepaalde taken over te nemen met betrekking tot de communicatie met de klanten. Het grote voordeel van Bizziphone is dat ze niet met vaste contracten werken. Dus als je er aan begint, kan je het op elk moment ook weer opzeggen. Wil je de bereikbaarheid van je bedrijf vergroten, dan is dit een goede optie. Bizziphone biedt verschillende opties aan. Hier zullen we even inzoomen op de volgende twee: live chat service en telefoonaanname service.  

Live chat

Live chat zorgt ervoor dat onzekerheden worden weggenomen bij bezoekers. Bezoekers van de website van je bedrijf zijn eigenlijk altijd op zoek. Ze hebben een vraag die beantwoord moet worden. Met een live chat zorg je ervoor dat die vragen beantwoord worden. Daardoor neem je onzekerheden weg bij (potentiële) klanten. De klanten krijgen een vertrouwder gevoel bij je bedrijf, en zo worden ze eerder betaalde en loyale klanten. Daarnaast biedt live chat de fijne optie van het verzamelen van informatie: door proactief vragen te stellen, kom je veel te weten over de bezoekers en klanten. Deze inzichten kan je gebruiken om je producten, website en diensten beter af te stemmen op jouw doelgroep. 

Telefoonaanname 

Als de inkomende telefoontjes je iets te veel worden, kan je de telefoonaanname service inschakelen. Het is wel een stap om de communicatie met de klant uit handen te geven, want je wil het wel persoonlijk houden. En daarom krijg je ook een persoonlijke telefonist(e). Met deze service ben je ook overdag in het weekend en in de avonden doordeweeks bereikbaar. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, voornamelijk afhankelijk van het aantal telefoontjes dat er per maand gepleegd moet worden. Er worden ook pakketten op maat samengesteld naar jouw behoeften. 

Rapporten

Voor beide services geldt dat jij als ondernemer na elke live chat en elk telefoontje per email een rapport ontvangt van wat er besproken is. Zo heb je een up to date verslag van gesprekken om in te zien. Daarbij worden alleen afgeronde gesprekken meegeteld. Met een live chat en een telefonist wordt er een boel stress van jou als ondernemer afgenomen, waardoor je je weer bezig kan houden met andere zaken. Een echte aanrader dus!