Een deelauto regel je bij Greenwheels

0
376

Op de een of andere manier hebben we het er moeilijk mee om de auto te laten staan. En zelfs als de auto meer stilstaat dan dat deze gebruikt wordt, bijvoorbeeld omdat je in de stad woont én werkt. Toch kan het wegdoen van je eigen auto een opluchting zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onderhoud en APK, over parkeerplekken en schade die ontstaat als je geparkeerd staat. Om dan toch niet helemaal zonder auto te zitten kan een deelauto de oplossing zijn. Een deelauto is een auto van Greenwheels die je huurt op het moment dat je deze nodig hebt. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de app.

Een deelauto is een echte uitkomst

De deelauto's van Greenwheels zijn op heel veel stations en op andere plekken in Nederland te vinden. Er is, zeker als je in de stad woont, altijd wel een deelauto van Greenwheels in de buurt. Het werkt heel gemakkelijk. Je downloadt de app en kunt daarin je deelauto reserveren. Kies de auto die het dichtstbij staat of juist een auto die iets verder weg staat. Het is maar net wat voor auto je nodig hebt. Er zijn ook bestelbusjes beschikbaar, ideaal voor een verhuizing of voor het ophalen van je nieuwe bank.

Ga op weg en geniet van de vrijheid

Je reserveert de deelauto voor een uur, een dagdeel of voor nog langer. Je hebt dan de ultieme vrijheid van het rijden in een fijne auto. Over het tanken hoef je niet in te zitten. Natuurlijk heeft de auto brandstof of elektriciteit nodig, maar het tanken of het opladen is inbegrepen bij de prijs. Je volgt simpelweg de instructies in de app. Als je weer terugkomt, hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Greenwheels heeft parkeerplekken in iedere stad. Dat maakt al een groot verschil!

Ook zakelijk autodelen is een mogelijkheid

Wil je als bedrijf bijdragen aan een beter milieu? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je huidige wagenpark laten ombouwen tot (elektrische) deelauto's en zo zakelijk autodelen. Wist je dat de gemiddelde deelauto 11 auto's vervangt? Dit levert natuurlijk een enorme besparing op voor het milieu. Daarbij bespaar je ook nog op de kosten voor je wagenpark. Je kunt zelfs je leasecontracten opzeggen of niet verlengen en de auto's weer inleveren. Iedere werknemer kan gebruik maken van de gedeelde auto's. Het enige vereiste is dat iedere deelnemer een geldig rijbewijs heeft.