De pareltjes van Nederland

0
550

Nederland is een bijzonder land. We bezitten een rijke geschiedenis een prachtig landschap en nog veel meer. Niet zo gek dus dat al veel Nederlanders ons prachtige landje afgelopen jaar alweer herontdekte. Dit kwam natuurlijk omdat een vakantie in het buitenland er niet inzat. Maar daardoor hebben we weer geleerd dat je helemaal niet naar het buitenland hoeft voor een prachtige vakantie. De zomer komt eraan en meer mensen maken zich al op voor nog een vakantie in het fijne Nederland. Misschien jij ook wel. In deze blog vertel ik je waar je allemaal naartoe kunt. Lees je mee?

In het hoge noorden

Nederland is natuurlijk mar klein en toch is ieder deel van het land verschillend. Dat maakt dat je al snel het gevoel hebt dat het overal waar je komt nieuw is. Veel mensen trekken naar de kust, en daar zal ik het ook nog even over hebben maar we hebben meer kust dan je denk. De kust in het westen is niet de enige, denk ook eens aan die in het noorden. Boek een huisje in bungalowpark Friesland en ontdek de prachtige omgeving. Misschien leer je op vakantie nog een beetje Fries

Diep in het zuiden

Als je niet zoveel waarde hecht aan een vakantie aan de kust kan je ook naar het zuiden waar de gezelligheid en de bourgondische levensstijl hoogtij viert. Maar je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Je kan alsnog in het bungalowpark in Friesland verblijven en een dagtrip naar beneden maken. Of als je van plan bent om op ieder plekje wat langer te blijven, organiseer je heel simpel een rondreisje in ons kleine Nederland.

Geniet aan het water

Zo kan je genieten van de prachtige natuur in het noorden, de bourgondische levensstijl in het zuiden maar ook het zomerse gevoel aan de kust. Want het is toch heerlijk om een dagje op het strand door te brengen om na afloop, met licht rode wangetjes op het terras te ploffen voor een maaltijd. Er zijn weinig dagen waarna ik meer tevreden in bed stap en dieper slaap. De volgende de dag mag je gewoon weer!

Als de boel weer open mag

Je kan je vakantie nu al vooruitplannen. Houd wel rekening met de geldende maatregelen. Deze kunnen natuurlijk veranderen en het lijkt erop dat daar versoepelingen in komen maar we willen natuurlijk niet voor onverwachte teleurstellingen komen te staan. Dat kan een behoorlijke domper zijn op je welverdiende vakantie.