Condooms geschikt voor jou bestellen

0
375

Condooms bestellen kan tegenwoordig gelukkig anoniem. Op deze manier weet niemand wie condooms besteld heeft en weet niemand wat er in het pakketje zit als het wordt bezorgd. Ook is het belangrijk dat je de juiste condooms kiest, omdat condooms alleen effectief zijn als je de juiste maat gekozen hebt. Als je de verkeerde maat gekozen hebt loop je het risico dat het condoom scheurt of dat het simpelweg gewoon pijn doet om om te hebben. Daarom kun je hier alles vinden wat je moet weten over het bestellen van de juiste condooms. Ook kun je hier alles vinden over soorten condooms.

 

Welke condooms zijn er?

Er bestaan een heleboel soorten condooms waardoor mensen soms niet meer weten welke ze moeten kiezen. Zolang je de juiste maat koopt kun je eigenlijk niet zo snel de mist in gaan. Er zijn bijvoorbeeld condooms met smaak wat heel vaak fruit smaken of bijvoorbeeld chocolade is. Verder heb je ook nog condooms in verschillende diktes. Wanneer je een condoom kiest die wat dunner is is het erg verstandig om je juiste maat te weten. Deze dunnere condooms scheuren namelijk sneller. Verder heb je condooms met en zonder glijmiddel en bovendien ook nog eens verschillende soorten glijmiddel. 

 

Hoe bepaal je de juiste maat condooms?

De juiste maat condooms kun je op meerdere manieren bepalen. Je kunt namelijk kiezen om de omtrek van je geslachtsdeel te meten en hiervoor zijn dan tabellen welke diameter grootte condoom je kunt kopen. Dit is veel accurater dan de condoom maten zoals medium en large, want deze zijn bij elke fabrikant anders. Dit zorgt voor veel verwarring bij mensen. Maar een maar small betekent dus niet altijd dat je geslachtsdeel klein is. Het kan ook betekenen dat de standaard maat de naam s heeft gekregen in de productie van het bedrijf. 

 

Waar let je op bij het gebruiken en kopen van condooms?

Wanneer je condooms bestellen, is het dus het allerbelangrijkste dat de maat goed is, want dit voorkomt scheuren, zwangerschap en soa’s. Meestal is het doel van het dragen van een condoom juist om deze dingen te voorkomen. Met een te klein of te groot condoom loop je veel risico en dit wil je juist voorkomen met een condoom. Wanneer je de juiste maat gekozen hebt is een condoom de makkelijkste manier om veilig seks te hebben. Wanneer een condoom te stroef is kun je nog glijmiddel kopen. Dit betekent niet dat je een uitgedroogd condoom kunt gaan gebruiken. Deze scheuren erg makkelijk vergeleken andere condooms en daarom moet de verpakking altijd intact zijn.