Beleggen in crypto voor beginners

0
279

 

De afgelopen jaren hoor je steeds meer over crypto en zie je het overal voorbij komen. Dat is niet zo gek, omdat er veel geld te verdienen valt met crypto. Mensen vertrouwen de banken niet meer en deze rekenen ook een negatieve rente voor het sparen van geld. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar met beleggen kun je juist winst maken. Beleggen in crypto lijkt tegenwoordig iedereen te doen en als je niet meedoet, lijkt het alsof je de boot hebt gemist. Toch is er altijd een moment waarop je kunt instappen en kunt beginnen met het beleggen. Beginnen met beleggen is een grote uitdaging en er zijn als beginner veel dingen waar je rekening mee moet houden. Welke verschillende cryptomunten zijn er? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Welke cryptomunten zijn er allemaal

Als je net begint met beleggen in cryptomunten, weet je natuurlijk nog niet welke cryptomunten er nu allemaal zijn. Er zijn zoveel verschillende cryptomunten waardoor het soms moeilijk kan zijn om een beslissing te nemen. Je moet namelijk goed kijken naar de verschillende cryptomunten en ook kijken waar ze voor staan. De Shiba Inu coin is anno 2022 erg populair voor investeerders en dit komt doordat de verwachtingen hoog zijn. Het lijkt een beetje op de Dogecoin, maar het ligt toch net iets anders. De Shiba Inu coin ligt namelijk op de blockchain van Ethereum en is hierdoor beter te vertrouwen. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te investeren in Bitcoin en ben je hiermee niet te laat. Veel mensen zeggen dat je te laat bent, maar het is een kwestie van wanneer je het koopt en verkoopt.

Koersen

De koersen van cryptomunten zijn heel erg handig om te gebruiken voor als je het koopmoment of het verkoopmoment moet bepalen. Heb je geïnvesteerd in Ripple en wil je weten wanneer je deze het beste kunt verkopen? Dan is het verstandig om naar de koers Ripple euro te kijken, zodat je hier veel meer informatie over krijgt. Je kunt namelijk zien wat de actuele waarde is van de Ripple, maar ook de waarde in het verleden. Verschillende websites op het internet bieden informatie aan over de koers en hier kun je ook de actuele koers vinden van de Ripple. Let wel op, want je moet niet gelijk de Ripple verkopen als deze daalt, deze kan namelijk ook weer stijgen.